onsdag den 28. november 2012

Projekt: Quick Paint, del 3

Throweren er nu tørret og der er ingen tvivl om, at jeg har brugt for meget Anti-Shine spray. Ærgerligt, men sådan er det nu engang i en læringsproces. Men han er alligevel blevet ganske fed.

Orc Thrower - der færdige resultat efter Anti-Shine

Samme Thrower - men bagfra

Derudover har jeg gjort 5 andre figurer klar til Anti-Shine: 1 Minotaur, 1 Orc Lineman og 3 Dwarf Troll Slayers.

Minotaur - grundmalet

Minotaur - malet og Quickshaded
Orc Lineman - malet og Quickshaded
Grim Ironjaw - malet og Quickshaded
De tre Troll Slayers - malet og Quickshaded

Dommen over The Army Painter og deres Quickshade "teknologi" må helt klart være "Godkendt - og lidt mere". Det virker fantastisk godt!

Idéen med at spraye grundmaling i figurens mest dominerende farve er et fantastisk skridt videre ift. at grundspraye i enten hvid eller sort, som fx. Games Workshop praktiserer.

Farverne er flotte og nemme at male på - selvom man lige skal vænne sig til, at de skal dryppes ud på en pallette i stedet for at tages direkte fra bøtten.

Og hele tanken bag at man efterfølgende blot skal male figuren i simple farver uden hensyntagen til shading og highlights er ganske enkelt suveræn. I hvert fald for os, der maler af nødvendighed (for at spille med nogle fede figurer) fremfor lyst.

Det virker simpelt - og det er simpelt. Jeg kan derfor ikke andet end anbefale alle andre at følge The Army Painter's 4-trins guide til figur-maling:

1. Spray
2. Basecoat
3. Quickshade
4. Done!

Tjek The Army Painter's guide for mere inspiration (pdf, 40Mb).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar